Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Cum poți sta gratuit într-un penthouse suspendat deasupra pârtiei de schi?

Ai lux, adrenalină și o priveliște de vis, cu Aurora Boreală inclusă, într-un penthouse spectaculos construit deasupra pârtiei de schi din capitala Norvegiei, scrie Dailybusiness.ro. Acesta se află chiar în locul unde au fost organizate Jocurile Olimpice de Iarnă din 1952, o zonă care încă atrage unii dintre cei mai curajoși săritori cu schiurile din lume.

Acest penthouse este suspendat la peste 60 de metri deasupra pârtiei de schi, fiind în portofoliul americanilor care dețin gigantica platformă de închirieri AirBnB, evaluată anul trecut la 10 miliarde de dolari.

Ca să te poți bucura de o noapte aici nu trebuie să scoți niciun ban din buzunar. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să spui echipei AirBNB, înainte de 16 martie și în maxim 100 de cuvinte, de ce ai vrea să îți petreci o noapte în acest cuib. Asta e tot. Important este să fie ceva creativ, cu sinceritate. Și asigură-te că îți poți lua liber de la serviciu pe 26 și 27 martie.

54f99d6271ea8 (1)

Așadar, dacă ai noroc, îți vei petrece o noapte de vis în acest loc istoric, denumit Holmenkollen, în penthouse-ul cu pereții în totalitate din sticlă, prin care poti vedea munții albi și pădurea care pare infinită. Cina va fi servită pe terasa de pe acoperiș, iar dacă ești foarte norocos, poți prinde Aurora Boreală. După micul dejun din zona VIP, ia-ți o pereche de schiuri de tură și bucură-te de peisajul de deasupra capitalei Norvegiei.

Arena Holmenkollen a fost construită inițial în 1892, anul în care a găzduit un festival de schi care încă se mai sărbătorește în fiecare an, ca parte a doua competiții mondiale importante de schi.

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co