Articole

Cele mai căutate croaziere pe Marea Mediterană

Cea mai bună metodă pentru a explora frumuseţile şi bogăţiile oraşelor europene aflate pe coasta Mării Mediterane este o călătorie cu vasul de croazieră. Într-o croazieră pe Marea Mediterană descoperiţi încântătoarele porturi aflate pe Coasta de Azur, pe ţărmul ţărilor Italia, Franţa, Spania, Grecia sau Turcia. Croazierele pe Marea Mediterană oferă şansa de a cunoaşte Europa altfel decât în mod obişnuit, privind-o din largul Mării Mediterane.
În doar 8 zile, aflaţi la bordul vasului de croazieră, puteţi vizita oraşe precum Barcelona, Marsilia, Genova, Roma, Napoli, şi multe alte oraşe-porturi aflate pe ţărmul Mării Mediterane.
Vacanţa pe vasul de croazieră este destinată celor care vor să se relaxeze şi vor să aibă parte de tot confortul necesar pe tot parcursul călătoriei. Din momentul în care te-ai îmbarcat, toate serviciile practicate de resorturile de lux vor fi practicate şi pe vasul de croazieră. Specialiştii în turism au făcut o selecţie a celor mai frumoase vapoare de croazieră din lume la bordul cărora turiştii pot avea parte de o adevărată vacanţă de vis. Star Clipper este, la ora actuală, cel mai mare velier din lume. Lansată în anul 2005, construcţia sa este inspirată de cea a vaselor din secolul XIX. Are 114 cabine, unele cu balcon, saloane, restaurante, baruri şi un spa submarin, din care poţi admira adâncurile oceanului.
În mod normal, îmbarcarea pe vapor se face într-unul din marile oraşe-port ale Mării Mediterane: Barcelona, Genova sau Roma. Odată ce v-aţi cazat în cabina de dormit vi se va oferi un card de credit numit Cruise Card, pe care îl veţi folosi pe toată durata călătoriei pentru că acesta va fi cheia cabinei, identitatea dumneavoastră ca pasager, în acest mod personalul de la bord va şti dacă vă aflaţi sau nu pe vas. Tot cu acest card se pot face plăţile pentru produsele achiziţionate din magazinele sau barurile vasului, iar la finalul călătoriei suma poate fi achitată atât cash, cât şi prin linia de credit ataşată la Cruise Card. În fiecare oraş în care ambarcaţiunea va staţiona veţi avea la dispoziţie aproximativ o zi pentru a vizita oraşul.

Agenţiile de turism din România promovează mai multe variante de croaziere pe Marea Mediterană, în funcţie de zona pe care turiştii preferă să o exploreze. Oferte de last minute din acest sezon pentru croaziere cuprind mai multe zone ale Mării Mediterane.
Croaziera de 11 zile, cu plecare din portul Savona, Italia cu itinerariul Civittavechia, Pireu, Rhodos Limassol, Alanya, Marmaris, Santorini şi Katkolon, porneşte de la preţul de 990 euro şi include cazare în cabina aleasă, regim de pensiune completă cu mai multe mese în timpul zilei (3 mese principale care pot fi servite în restaurante şi diferite bufeturi disponibile de la 07:00 – 01:00), taxele de port, acces la toate facilităţile navei. Nu sunt incluse: băuturile alcoolice şi răcoritoare, excursiile opţionale la ţărm, şi taxa pentru serviciile hoteliere care costă 6 euro de persoană pe zi.
Pentru croaziera de 7 zile cu itinerariul Civittavechia, Messina, Izmir, Santorini, Mykonos şi Pireu, preţul porneşte de la 399 euro de persoană. În schimb, dacă doriţi să exploraţi coasta Mării Mediterane de Vest, ofertele agenţiilor sunt mult mai variate atât în ceea ce priveşte preţul şi durata călătoriei, dar şi itinerariul, tarifele fiind încadrate între 499 şi 1.500 euro.


sursa: curierulnational.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co