Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Cele mai trăznite oferte turistice. Top 5

Serviciile oferite de hotelieri au ajuns deja la un alt nivel. De la hotelul care te divorţează, la camere cu facilităţi pentru câini sau unităţi care imită atmosfera de camping, le poţi avea pe toate. Preţurile sunt pe măsura serviciilor.

Hotel pentru divorţaţi

Divorţul poate fi mult mai agreabil dacă se rezolvă într-un week-end, în timp ce partenerii se răsfaţă separat, într-un hotel de 5 stele. Totul este posibil în Danemarca pentru aproximativ 2.500 de euro. Compania Heartbreak Hotel oferă cuplului cazare în hoteluri de lux, în timp ce ei se ocupă de toată birocraţia necesară în caz de divorţ. Compania oferă asistenţă financiară, avocaţi sau chiar psihologi pentru copii. Şi totul într-un week-end. Practic, duminică seara, toate documentele necesare divorţului sunt completate şi semnate de cei doi, urmând ca totul să meargă în instanţă.

Hoteluri pentru posesorii de câini

Hotelurile care îi primesc şi pe prietenii canini ai clienţilor au devenit numeroase astfel că, în Marea Britanie, a apărut şi o agenţie de turism specializată în organizarea de călătorii pentru posesorii de câini. Angajaţii de la Chien Bleu fac tot posibilul să aranjeze împreună cu stăpânii, cele mai plăcute vacanţe pentru patrupede. „Am căutat să includem în oferta noastră acele locaţii care pot fi considerate prietenoase cu animalele, din toate punctele de vedere. Dar este nevoie ca toate serviciile să fie de înaltă calitate”, au declarat reprezentanţii Chien Bleu. Unul din hotelurile de cinci stele cu care lucrează agenţia de turism este Milestone Hotel din Londra, unde câinii sunt primiţi cu un coş cu merinde, au lenjerie personalizată şi room-service.

Hotel cu camere personalizate

În ultimii ani, serviciile personalizate au început să facă diferenţa între competitorii din industria hotelieră. Una este însă să ţi se aducă şampania preferată, fără a o cere şi alta este să găseşti în camera de hotel totul aşa cum ţi-ai dorit. Waterhead Hotel din English Lake District permite oaspeţilor să îşi aleagă de la tablourile de pe pereţi până la ceştile de ceai sau obiectele de toaletă. În total, clientul îşi poate personaliza nouă categorii de lucruri din camere. Spre exemplu, hotelul oferă oaspetelui posibilitatea de a alege dintre cinci mari pictori ai lumii. Tot atâtea opţiuni au şi pentru produsele de igienă sau pentru ceştile de ceai. Lumânările, florile, pernele, băuturile sau dulciurile pe care turiştii le găsesc în cameră sunt, de asemenea, oferite în funcţie de preferinţe. Preţul pe cameră la acest hotel porneşte de la 275 lire sterline pe noapte.

O vacanţă la hotelul-camping

O vacanţă la cort ar putea părea pentru unii turişti un lucru idilic. Dacă te gândeşti însă câte trebuie să faci, dar mai ales, câte trebuie să transporţi, entuziasmul poate scădea. Motiv pentru care, nemţii s-au gândit la un hotel care să imite condiţiile dintr-un camping obişnuit. Mai puţin ploaia şi ţânţarii. Huttenpalast hotel oferă clienţilor cazare în caravane amplasate într-o curte şi le dă posibilitatea de a se plimba cu prosopul pe umeri, afară, până la zona dedicată duşurilor. Preţul este de 40 de euro pe noapte. Hotelul are însă şi şase camere luxoase, care au şi baie proprie, pentru 40 de euro pe noapte.

Hotelul pentru plante

Nu este comod pentru oameni, dar este benefic pentru plante. În cadrul Isla Azul, un centru comercial din Madrid, Spania, există un hotel pentru flori. Astfel, în perioada 1 iulie -31 august, clienţii care pleacă în vacanţă îşi pot lăsa plantele preferate în grija angajaţilor de la Hotel Para Plantas. „Clienţii” hotelului, care arată ca o boxă imensă de sticlă, sunt îngrijiţi regeşte de mai mulţi botanişti care le oferă apă, lumină, sau servicii de toaletare, după nevoi. De asemenea, turiştii pot urmări de la distanţă modul cum le sunt îngrijite plantele, în hotel existând mai multe camere de monitorizare.

sursa: money.ro

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co