Articole

Coreea de Nord: Tur aviatic în imagini

Un fotograf din Singapore a reușit să suprindă imagini spectaculoase cu Coreea de Nord, participând la un tur aviatic, informează Mediafax. Astfel, 49 de entuziaşti din 13 ţări diferite s-au bucurat de priveliști impresionante în timpul plimbării cu avionul. Evenimentul a fost organizat de compania Juche Travel, fondată în noiembrie 2011.

Potrivit site-ului firmei, tururile aviatice în ţara lui Kim Jong-un au fost „foarte bine primite de cei pasionaţi de aviaţie”. Coreea de Nord este acum singura ţară din lume unde se poate zbura în siguranţă cu toate aeronavele din era sovietică, mai informează site-ul Juche Travel. Itinerariile tururilor care surează o săptămână le permit clienţilor să zboare cu până la 8 tipuri diferite de aeronave, pe rute internaţionale şi interne.

aram_pan_north_korea_virtual_panoramic_tour_16l (1)

Aram Pan este un fotograf din Singapore specializat în producţia de panorame. DPRK 360 este un proiect independent prin care Pan vrea să scoată în evidenţă multiplele faţete ale Coreei de Nord prin fotografie şi videoclipuri.

„Scopul acestui proiect este să încurajeze înţelegerea ţării şi să descopere misterele care stau ascunse. Printr-o mai bună înţelegere, teama poate fi ştearsă şi se pot naşte prietenii”, scrie fotograful pe site-ul proiectului.

Sursa: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co