Articole

Cum scot ruşii bani din turism? Zboruri de agrement la limita spaţiului cosmic! – VIDEO

Cum scot ruşii bani din turism? Zboruri de agrement la limita spaţiului cosmic! – VIDEO

Ruşii dau, încă o dată, o lecţie veritabilă în materie de turism. Decât să lase de izbelişte avioanele supersonice Mig-29, aceştia au organizat, contra unor sume impresionante de bani, zboruri de agrement! România deţine 18 aparate Mig-29, nefolosite, abandonate în hangarele de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, dinConstanţa.

După ce au inventat „turismul spaţial”, în 2001, când civilul Dennis Tito a ajuns în cosmos, ruşii mai dau o lecţie de turism tuturor! Pentru sume cuprinse între 10.000 şi 17.500 de euro oricine poate urca la bordul senzaţionalului aparat de zbor Mig-29! Avionul supersonic e capabil să realizeze toată gama de acrobaţie aeriană, să zboare cu peste 1.000 km/h şi… să ajungă la o altitudine de 22.000 de metri, adică la limita spaţiului cosmic, suficient cât pasagerul să experimenteze o reducere semnificativă a gravitaţiei! Şi să nu credeţi că nu sunt doritori…
Oameni cu dare de mână, din toate colţurile lumii, apelează la agenţia „Country of tourism” (nr. Ţara turismului), din Rusia, pentru o experinţă unică în viaţă, şi în lume.

Dacă autorităţile române ar fi fost ceva mai inventive şi mai deschise către câştigurile din turism, această afacere nu ar fi dat rezultate doar în Rusia. România deţine 18 avioane Mig 29. Toate aceste avioane zac, în paragină, prin hangarele aeroportului Mihail Kogălniceanu dinConstanţa, după mai multe tentative eşuate de vânzare. Nu ne rămâne decât să privim cu admiraţie la „tovarăşii” ruşi, şi să să visăm că telegondolele noastre vor fi mai profitabile decât supersonicele lor!

sursa: libertatea.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co