Articole

De Ziua Mondială a Turismului președintele ANT se duce la Bruxelles

De Ziua Mondială a Turismului, pe 27 septembrie, președintele ANT a fost invitată la Bruxelles, la Parlamentul European, să participe la conferința intitulată „Making the best use of EU Funds for Regional Growth and Jobs through Tourism”. Aceasta este organizată de către Comisia Europeană în parteneriat cu Comitetul Regiunilor și NECSTOUR, organizație care cuprinde mai multe asociații europene regionale din domeniul turismului.

După connferință va avea loc Recepția la Nivel Înalt „Towards a Stronger Tourism Policy for European Growth and Jobs” cu participarea extraordinară a lui Tibor Navracsics, Comisarul European pentru Educație, Cultură, Tineret și Sport. La eveniment va participa și Președintele Autorității Naționale pentru Turism, Anca Pavel-Nedea alături de unii dintre cei mai însemnați eurodeputați, reprezentanți ai Comisiei Europene, precum și ai mai multor organizații europene din domeniu, având ca scop facilitarea unui dialog între instituțiile europene și organizațiile care activează în turism.

Conform organizatorilor, discuțiile se vor axa astfel pe găsirea unei strategii care să pună turismul pe lista de priorități ale Uniunii Europene, dar și pe o mai bună utilizare a instrumentelor financiare puse la dispoziție de către Comisie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co