Articole

Studenții sibieni, în spectacole de teatru

Studenții sibieni vor participa într-un festival-microstagiune ce face parte din strategia Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, de promovare a tinerilor care se disting prin excelența activităților depuse în domeniul artelor spectacolului.

Spectatorii pot viziona reprezentațiile studenților actori într-un maraton teatral de șase zile, în intervalul 4-9 octombrie, pe scenele Teatrului Național „Radu Stanca”, Sălii Studio a Casei de Cultură a Sindicatelor, Teatrului pentru Copii și Tineret Gong și a Studioului de Teatru CAVAS, cu spectacole reprezentative ale Departamentului de Artă Teatrală din Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Microstagiunea reprezintă o șansă extraordinară a studenților școlii de teatru din Sibiu de a participa la un maraton în care, de-a lungul mai multor spectacole, se vor prezenta în fața publicului local și regional. De asemnea este și o șansă a studenților la management cultural de a aplica practic ceea ce învață teoretic la cursuri.

Spectacolele din program au fost selectate și au câștigat premii la festivaluri internaționale de prestigiu. În cadrul microstagiunii vor fi oferite trei premii vor pentru cel mai bun spectacol, pentru cea mai bună actriță și pentru cel mai bun actor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co