Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Distracţie ieftină pentru copii în parcurile tematice din ţară

Atât copiii, cât şi părinţii acestora se pot relaxa de minune în aqua park-urile şi în parcurile de distracţii din România. Preţurile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Apetitul românilor pentru distracţie a dus la înflorirea industriei de parcuri de amuzament în ultimii ani. Proiecte de zeci de milioane de euro urmează să fie finalizate în acest an sau anul viitor în Capitală şi în provincie.

Bucureştenii vor avea, din 10 septembrie, un parc de distracţii situat pe bulevardul Timişoara. Potrivit dezvoltatorului, circa 600.000 de români sunt aşteptaţi să-i treacă pragul în primul an de funcţionare. De la rollercoaster, la tobogan cu apă, la bumper-cars, trenuleţe şi carusele – nimic nu va lipsi pentru ca bucureştenii de toate vârstele să se bucure de distracţie.
Tot în Capitală urmează să fie inaugurat, anul viitor, Aqua Park Blue Ciel, dezvoltat de Bleu Ciel în parteneriat cu Primăria Capitalei. Acesta va fi situat în zona Tineretului şi va avea o suprafaţă de 5,3 hectare. Şi dezvoltatorii aqua park-ului din Braşov se gândesc să mai deschidă unul, care să ofere şi spaţii de bălăceală acoperite.

Potrivit asociaţiei internaţionale a parcurilor de distracţie, în Europa există circa 308 parcuri care găzduiesc, în medie, 145 milioane de vizitatori pe an. În România, acestea pot fi numărate pe degete.

Aventura Parc a fost deschis acum cinci ani şi oferă opţiuni de distracţie pentru toate vârstele: de la piscină la teren de mini-golf şi trasee de escaladă în copaci. De asemenea, cei mici pot învăţa să tragă cu arcul sau se pot ascunde prin castele gonflabile. Parcul este situat în Lucianca, lângă Bucureşti, pe DN1A după Crevedia, şi e deschis din martie până în decembrie.

O zi în Aventura Parc costă 30-40 lei pentru copii şi 50 lei pentru cei peste 18 ani.

Parc Aventura a fost deschis în 2008 şi este centrat pe escalada în copaci. Parcul oferă opt trasee cu diferite grade de dificultate. Copiii plătesc între 21 şi 27 lei pentru trei ore de distracţie, în timp ce adulţii achită 37 lei.

Reprezentanţii firmei care îl operează ne-au declarat că, pe perioada verii, circa 300 de oameni vin zilnic să se caţere în copaci. În restul anului, numărul acestora este de circa 112 persoane pe zi.

Arsenal Park este situat în Orăştie. Acolo poţi afla pe propria piele ce înseamnă să fii soldat în armată. Parcul are 150 de locuri de cazare, iar tarifele pornesc de la 50 euro/noapte de persoană. Este destinat doar persoanelor de peste 18 ani, astfel că vă puteţi trimite la „instrucţie” adolescentul de acasă.

Dacă nu vă daţi în vânt după instrucţia militară, atunci s-ar putea să vă convingă luptele de paintball sau şedinţele de tir. O astfel de distracţie costă între 5 şi 15 euro şedinţa.

Cheia Pony Park este un parc de distracţie cu tematica Vestul Sălbatic. Este situat în satul Cheia, din judeţul Cluj. Copilul dumneavostră se va bucura să călărească un ponei şi să se dea cu tiroliana. Pachetul maxim costă 50 de lei pe zi.

Natura Parc este situat la Chichiş, judeţul Braşov. Taxa de intrare este de 5 lei, însă fiecare serviciu se plăteşte separat. Dacă vreţi să campaţi în parc, veţi plăti 10 lei pe zi. O zi de pescuit vă va costa circa 30 de lei.

Smile Aqua Park din Braşov a fost redeschis anul acesta după doi ani de suspendare pentru remedierea unor probleme tehnice. Când vremea este bună, până la 3.000 de persoane vin la piscine şi la plajă, potrivit re prezentanţilor parcului. Intrarea este gratuită pentru copiii care au mai puţin de 1,30 metri înălţime. Pentru a vă bălăci trebuie să fiţi gata să achitaţi 30 lei.

Aqua Magic are peste o sută de mii de vizitatori pe sezon, datorită turiştilor veniţi pe litoral, în Mamaia. Biletul de intrare costă, pentru un adult sau un copil care are peste 1,50 metri înălţime, între 40 şi 60 de lei. Cele mai mari preţuri sunt în perioada 1 iulie-31 august: 30 de lei.

Water Park Otopeni. Bucureştenii care vor să stea la plajă sau să se bălăcească aproape de casă pot merge în Water Park-ul din Otopeni.

Achitând între 30 şi 50 de lei, locuitorii adulţi ai Capitalei se pot relaxa la cele nouă picine şi pot alege să se distreze alunecând pe cele 27 de tobogane. Dacă vreţi o distracţie cu toată familia, trebuie să ştiţi că biletul de intrare pentru copii costă între 15 şi 25 de lei.

 

sursa: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co