Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Egiptul revine la viaţă. Vezi cât te costă o vacanţă cu această destinaţie

Marii tur-operatori germani au reluat promovarea Egiptului ca destinaţie turistică , iar companiile britanice de turism ţin pe prima pagină a site-urilor reducerile preţurilor pentru această destinaţie. Agenţiile din România vor relua, din luna aprilie, charterele spre această destinaţie. Totuşi, jucătorii locali nu se grăbesc să faca estimări legate de cererea care ar putea veni din partea românilor pentru această destinaţie.

Pe piaţa locală, o vacanţă de Paşte de 10 nopţi în Egipt porneste de la circa 950 euro de persoană. Vacanţa include un sejur în Hurghada şi o crozieră pe Nil.
În Sharm el Sheik, o vacanţa începe de la peste 400 euro de persoană. Pentru 7 nopţi, există o oferta cu reducere de 15% pentru rezervările efectuate până pe 15 martie. Dacă majoritatea tur-operatorilor români reiau charterele spre această destinaţie din aprilie, cei străini trimit şi acum turişti în Egipt, dar la preţuri mai mici.
Spre exemplu, turiştii britanici au putut economisi 100 lire sterline la orice pachet turistic cumpărat în Egipt până în data de 10 martie, inclusiv, potrivit site-ului explore.co.uk.

Tur-operatorii locali au anulat toate zborurile charter spre Egipt din momentul în care a izbucnit revoluţia din Cairo şi Alexandria, peste 10.000 de români fiind nevoiţi să îşi amâne călătoriile.

sursa: dailybusiness.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co