Interne

Finala Europa League ne aduce turisti

Finala Europa League ne aduce turisti

Pe 9 mai va fi meci important pe National Arena. Hotelierii, taximetristii si barmanii asteapta finala Europa League ca pe Revelion. Si asta pentru ca in tara vor sosi zeci de mii de straini care vor cheltui in medie 1000 de euro pe servicii.

Gazduirea la Bucuresti a meciului din finala Europa League, unul dintre cele mai importante evenimente din ultimii ani, care va avea loc pe National Arena, pe 9 mai, va aduce peste 30 mil. euro in conturile hotelurilor, barurilor, restaurantelor, agentiilor de turism si taximetristilor din Bucuresti, potrivit calculelor ZF, ce iau in considerare 30.000 de straini, ce vor cheltui in medie 1.000 de euro pe servicii.

Proprietarii barurilor si restaurantelor estimeaza intre plus 20% si 50% la incasarile din vanzarea de bere. Hotelurile isi vor rotunji conturile dupa ce toate camerele au fost rezervate la preturi duble, iar agentiile de turism mizeaza pe pachetele speciale pentru suporteri chiar si la tariful de 600 de euro.Taximetristii asteapta incasari similare cu cele de Revelion, adica de trei ori mai mari fata de o zi normala.

Sursa: zf.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co