Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Imagini incredibile, de pe cel mai înalt munte din Spania – VIDEO

Terje Sorgjerda, un fotograf şi realizator de filme norvegian, a creat un film impresionant cu imagini de pe cel mai înalt munte din Spania, El Teide. Filmul a fost realizat între 4 şi 11 aprilie.


Cel mai înalt munte din Spania este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru fotografierea stelelor şi este, de asemenea, locaţia Observatorului Teide, considerat unul dintre cele mai bune din lume.


Pe site-ul vimeo.com, unde a postat filmuleţul, Terje Sorgjerda a vorbit despre realizarea acestuia.


„Scopul a fost să captez Calea Lactee. A fost una dintre cele mai epuizante călătorii pe care le-am făcut. M-am căţărat mult la înălţimi mari şi am dormit probabil mai puţin de zece ore toată săptămâna. Pentru că am fost acolo de 10-11 ori înainte, am avut o listă lungă de locaţii pe care vroiam să le captez pentru acest film.”, a scris Sorgjerda.


Fotograful descrie şi cum a reuşit să capteze o furtună de nisip din Sahara, care a ajuns pe munte în timpul nopţii.
„În timpul nopţii furtuna din Sahara a ajuns la mine. Era atât de puternică încât nu am mai putut să văd nimic cu proprii ochi. Camera era setată să filmeze, dar am fost sigur că filmul meu era distrus. Spre surprinderea mea, camera a captat furtuna de nisip, care făcea Insulele Canare să arate precum nori aurii. Calea Lactee strălucea printre nori.”, a descris Sorgjerda.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co