Imobiliare Valea Prahovei
Interne

La paradă cu mic, cu mare

La paradă cu mic, cu mare

Mii de oameni s-au înghesuit astăzi la Arcul de Triumf, pentru a asista la parada militară de Ziua Naţională a României. Vremea a ţinut cu bucureştenii, aşa că dis-de-dimineaţă, sute de familii s-au grăbit să ocupe un loc bun pentru a viziona defilarea. La paradă au participat peste 1500 de militari reprezentând MapN, MAI, SRI şi SPP.

Un 1 decembrie neobişnuit de senin şi călduros a scos la plimbare peste 25.000 de români. Şi-au dat întâlnire cu mic cu mare pe Şoseaua Kiseleff şi au privit cu mândrie defilarea militarilor. Cu uniformele impecabile si bocancii lustruiti, militarii, jandarmii, ofiterii SRI si SPP au trecut mândri pe sub Arcul de Triumf. Pentru prima oară în istoria paradei a defilat şi caveleria Poliţiei Locale. Ca în fiecare an, cei mai curioşi au fost copiii, care au admirat cu ochii mari şi gura căscată impresionantele tancuri şi avioanele de vânătoare. Şi cum a fost sărbătoare, militarii i-au lăsat pe cei mici să le ia locul pe uriaşele maşini de luptă.

Unii au fost mai cârcotaşi, cu toate că la fel de patrioţi, cel puţin de 1 decembrie.

Conducătorii nu au lipsit, însă, de la eveniment. Preşedintele Traian Băsescu a depus o coroană de flori la Arcul de Triumf în memoria eroilor căzuţi pe câmpul de luptă. Cu toate că defilarea a ţinut doar trei sferturi de ceas, traficul a fost restricţionat în zonă între orele 9 şi 15.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co