Interne

Mamaia, staţiunea preferată a familiilor cu copii

Un studiu recent arată că peste 50% dintre familiile care merg cu copii pe litoral preferă staţiunea Mamaia.


Staţiunea Mamaia este destinaţia favorită a familiilor care merg cu copii pe litoral, cu o pondere de peste 50%, urmată de Eforie Nord cu 12% şi Neptun cu 9%, potrivit unei agenţii specializate în turismul intern din Ploieşti.
În topul preferinţelor familiilor cu copii urmează Jupiter cu 7% şi Venus şi Saturn, cu o cotă de câteva procente fiecare. „Pentru acest an, din ceea ce am constatat la înscrierile timpurii, circa 31% dintre românii care au cumpărat pachete turistice sunt familii cu copii. Dintre aceştia, circa 60% au un copil, peste 30% doi copii şi restul mai mulţi”, a declarat, joi, Adrian Voican, directorul general al agenţiei de turism din Ploieşti, citat de Mediafax.

El a explicat că pe litoralul românesc există doar şase hoteluri all-inclusive, dintre care două în Venus şi câte unul în Mamaia, Eforie Sud, Jupiter şi Saturn.

Agenţia operează cu peste 180 de hoteluri de pe litoralul românesc, iar preţurile pentru adulţi, de persoană, variază de la 150 lei, pentru un sejur la două stele, până la 2.900 lei, pentru un pachet de cinci stele.

„Nu am curaj să risc să spun dacă vânzările pe litoral vor fi sau nu în creştere în acest an. Au fost doi ani şi jumătate foarte grei”, a spus Vican, care a adăugat că, în acest an, preţurile pe litoral vor fi similare celor din 2010.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co