Interne

Tu unde mergi de Paşte? Vezi aici cele mai atractive oferte!

A mai rămas o lună până la vacanţa de Paşte, iar agenţiile de turism mizează pe preţuri mici pentru a-i ademeni pe români să plece din ţară. În timp ce ofertele din România încep de la 13 euro, în străinătate vă puteţi bucura de zilele libere, plătind puţin peste 40 de euro pe noapte.

Agenţiile de turism mizează pentru Paştele de anul acesta pe capitalele ţărilor Europene. În Grecia se oferă atât vacanţe exotice, cât şi pelerinaje religioase. Preţul pentru o noapte în Atena începe de la 40 de euro. O altă capitală la ofertă este Budapesta, unde se plăteşte de la 42 de euro.
Pentru cei care vor să petreacă Paştele în Israel, oferta începe de la 55 de euro. De exemplu, un pachet complet, cu transport inclus, costă 575 de euro, iar cazarea de 7 zile se face la Bethlehem şi Galileea.
Ofertele în străinătate sunt tentante, dar şi pensiunile româneşti oferă preţuri accesibile. Tarifele diferă însă destul de mult, în funcţie de zona aleasă. Astfel, dacă la o vilă în Constanţa găseşti chiar şi preţuri începând de la 50 de lei pentru o noapte, în staţiunile montane populare, Păltiniş, Bran, Predeal, tarifele încep de la 70 de lei pe noapte. Pentru cine are timp şi răbdare să strabată ţara, în Maramureş hotelierii propun sejururi care încep de la 360 de lei, pentru patru zile. În nordul moldovenesc al ţării, preţurile sunt aceleaşi, adică de la 90 de lei pe noapte.


sursa: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co