Interne

Manastirea Sucevita, promovata in scop turistic.

Manastirea Sucevita, promovata in scop turistic.

Aproximativ 920.000 de lei vor fi alocati in perioada urmatoare pentru promovarea manastirii Sucevita, in scopul în dezvoltarii si consolidarii turismului din judetul Suceava. Proiectul este cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Manastirea Sucevita va fi promovata in scop turistic. Valoarea totala a proiectului de investitii este de 922.000lei. Proiectul „Manastirea Sucevita – Perla Bucovinei” se desfasoara pe o perioada de 8 luni, incepand cu data de 25 ianuarie 2012 si pana la data de 24 septembrie 2012.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea si consolidarea turismului din judetul Suceava, prin sprijinirea promovarii produselor specifice, in vederea dezvoltarii durabile a turismului la nivel local, regional si national.

Proiectul presupune printre altele realizarea de brosuri, pliante, suveniruri si a unui film documentar, precum si difuzarea de spoturi la radio si TV.

Impactul proiectului “Manastirea Sucevita – Perla Bucovinei” asupra obiectivului turistic promovat va consta in implicarea tuturor actorilor locali in vederea promovarii si valorificarii produsului turistic; in cresterea gradului de atractivitate ca destinatie turistica a judetului Suceava; in dezvoltarea diverselor pachete turistice a agentiilor de turism, ce vor include ca destinatie turistica Manastirea Sucevita.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co