Interne

“MAREA EVADARE”

“MAREA EVADARE”

Targul de turism si timp liber “MAREA EVADARE”  da startul sezonului de distractie si relaxare!

Intre 1-3 iunie,  Bucuresti Mall Vitan isi deschide portile cu super oferte pentru petrecerea concediului de vara. Vor fi prezenti peste 25 de expozanti: agentii de turism, hoteluri, pensiuni,sali de sport,centre de agrement, toate pregatite sa-ti prezinte cele mai atractive pachete de vacanta si modalitati de petrecere a timpului liber.

Evenimentele se vor tine lant in aceste prime 3 zile de vara, cu surprize pentru orice gusturi si varste! Partenerii “Marii Evadari”, TNT Brothers vin in intampinarea aventurierilor cu salturi in tandem cu parasuta, iar cei mai norocosi vor avea chiar oportunitatea de a castiga premiul oferit de acestia, o saritura cu parasuta!

In cadrul targului se va pune la bataie o croaziera ce valoreaza nu mai putin de 1000 euro, excursii in Bucovina, Manastirile din Neamt  si Tinutul Buzaului, o vacanta in tabara de vara Sunny Beach iar Kite Sailing si o super croaziera de 7 zile pe yacht.

Sambata si Duminica, 2-3 iunie, se va zbura din parcarea mall-ului cu balonul cu aer cald oferit de un partener al targului, se va petrece cu Loofy Party si se va participa la cursuri de biking cu Alexandru Calta. Micutii vor fi introdusi in minunata lume a muzicii prin Lectia de Muzica si prin atelierele Casutei cu surpireze,  iar cei mai mari vor invata sa se miste pe ritmuri fierbinti intr-o lectie de dans Latino. Cei puternici sunt asteptati sa-si dovedeasca forta in cadrul unui concurs de Skandenberg cu premii.

Evadeaza din urban intre 1-3 iunie si creaza-ti cea mai frumoasa vacanta la “MAREA EVADARE”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co