Interne

Sibiu, oraş de 3 stele Michelin

Sibiu, oraş de 3 stele Michelin

Ghidului Verde Michelin România completează prestigioasa colecţie Michelin şi permite călătorilor români iubitori de cultură şi autenticitate să-şi pregătească mai bine călătoria şi să descopere diversitatea şi bogăţia ţării lor. Sibiu este singurul oraş din România cotat de specialiştii Michelin la 3 stele, ceea ce înseamnă că „Mica Vienă” trebuie vizitată neapărat.

Pentru pregătirea ediţiei româneşti, autorii Ghidului Verde Michelin au colindat întreaga ţară timp de mai multe luni, vizitând un număr mare de locaţii şi făcând o selecţie. Ca urmare, opt situri turistice româneşti au fost desemnate cu cea mai înaltă distincţie a Ghidului Verde Michelin – trei stele (de vizitat neapărat): mănăstirile din Bucovina, Maramureşul, Dragomirna, Sibiul, Transfăgărăşanul, Horezu, Prejmerul şi Delta Dunării. În afară de Bucureşti, numeroase oraşe şi sate, dar şi monumente şi muzee, au fost desemnate cu două stele (merită o oprire) sau cu o stea (sunt interesante).

Cu un patrimoniu natural de o varietate incredibilă, România este încă un loc ce aşteaptă să fie descoperit, cu multe secrete ascunse chiar şi pentru locuitorii săi. Ghidul Verde Michelin pentru România are 368 de pagini şi include 22 de hărţi, aproximativ 600 de adrese (din care 400 cu locuri de cazare şi restaurante) şi 160 de fotografii. O variantă în limba franceză a Ghidului Verde Michelin pentru România a fost deja lansată în septembrie 2008.

Un instrument nepreţuit pentru călători atât înainte, cât şi în timpul călătoriei lor, Ghidul Verde Michelin România este împărţit în trei părţi: secţiunea albastră pentru „Planificarea Vacanţei Tale”, portocalie pentru „Introducere în România” şi verde pentru „Descoperirea României.”

Primul astfel de ghid a fost creat cu peste 100 de ani în urmă pentru a promova călătoriile rutiere şi pentru un condus mai sigur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co