Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Muzică şi poezie la Buşteni

Muzică şi poezie la Buşteni

La Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni a avut loc astăzi prima parte a spectacolului ”Dialog între generaţii”. Protagonişti au fost elevii clasei de vioară ai Colegiului de Arte “Dinu Lipatti” din Bucureşti şi elevii Colegiului „Ion Kalinderu” din Buşteni. Tinerii artişti de la Dinu Lipatti, acompaniaţi la pian de Sorina Dobresu şi Liliana Nedelciu, i-au introdus în tainele muzicii clasice pe colegii lor din stațiune, iar aceştia le-au demonstrat că o poezie poate fi deosebită, dacă ştii să o interpretezi.

Proiectul a fost realizat de cele două instituţii de învăţământ, în colaborare cu Muzeul „George Enescu” şi a avut ca scop apropierea tinerei generaţii de muzica clasică.

Sâmbătă, de la ora 18: 30, dialogul între generaţii va continua cu un recital cameral susţinut de clarinetistul Ion Nedelciu, acompaniat la pian de Liliana Nedelciu şi la vioară de Elisabeta Nedelciu. Spectacolele vor continua şi săptămâna viitoare la Buşteni.

Iubitorii muzicii sunt aşteptaţi în toate aceste zile să se bucure de sărbători, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co