Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Primul parc tematic de ciocolata

Primul parc tematic de ciocolata

Dupa un parc tematic dedicat jocului Angry Bird, chinezii au facut si primul parc tematic din lume din… ciocolata, care se va deschide in a doua parte a lunii decembrie. Pe langa obiectele din ciocolata, in parc producatorii vor realiza ciocolata pe loc, pentru vizitatori, de la banala ciocolata cu lapte la trufe sau ciocolata cu vin.

Numit World Chocolate Wonderland, parcul va contine peste 200 de obiecte de arta din ciocolata, pe o suprafata de 3.500 de metri patrati, la Muzeul de Arta Himalaya din Shanghai, intre 16 decembrie 2011 – 19 februarie 2012, relateaza CNN.

Obiectele din ciocolata expuse sunt inspirate de diverse culturi din intreaga lume si includ soldati de taracota din China, Bumblebee din filmul Transformers sau genti Louis Vuiton.

De asemenea, sunt reprezentante doua picturi chineze masive, in marime naturala.

Totusi, organizatorii nu au dezvaluit cati producatori de ciocolata sunt implicati in realizarea parcului tematic si nici numele acestora. Tot ce au spus este ca obiectele sunt create de „zeci de maestri in ciocolata”.

Pe langa obiectele din ciocolata, in parc producatorii vor realiza ciocolata pe loc, pentru vizitatori, de la banala ciocolata cu lapte la trufe sau ciocolata cu vin.

Nu in ultimul rand, si vizitatorii vor avea posibilitatea sa-si faca propriile amestecuri, cu ajutorul profesionistilor.

Sursa: www.turism.bzi.ro(pentru site)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co