Articole

O pasiune pentru patru anotimpuri – part. 4

„Wave Ski” este combinația „sexy” dintre un kayak și o placă de surf. Wave Ski-ul este o placă de surf cu scaun, derivor, suport de picioare cu prindere și chingă de fixare care să permită utilizatorului să faca revenirea/ întoarcerea „esckimo” dacă s-a răsturnat. Pentru deplasare și menținerea echilibrului utilizatorul folosește o padelă din poziția șezut pe placă.

Stand Up Paddle


Stand Up Paddle Surfing, Stand Up Paddle Boarding, Stand Up Paddling, sau pe scurt „SUP” este un sport nautic de top în care cel care vâslește, sau mai bine zis padelează, stând în picioare pe o placă de surf.


Istoria „SUP” se regăsește în Hawaii și își are denumirea în hawaiană de Ku Hoe He’e Nalu: adica „să stai în picioare, să padelezi/vâslești, să faci surf pe valuri”. Poate că veți zâmbi, dar „inventarea” SUP a fost făcută de instructorii de surf care stăteau în picioare pe plăcile lor dându-le indicații elevilor și ca să aibă o imagine de ansamblu pentru siguranța lor. Pentru un echilibru crescut dar și pentru deplasare au adăugat ca accesoriu o pagaie cu tija de o lungime crescută. Mai mult… http://yachtexpert.ro/kayaking–part4/

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co