Interne

Vacanta la concertele din 2012

Vacanta la concertele din 2012

In acest an poti merge la concertele din Europa prin intermediu agentiilor de turism. Ofertele de vacanta la concerte incep de la 200 euro si ajung la 450 euro.

Vacanta la concertele din 2012. Agentiile de turism propun pachete de vacanta care includ cazarea cu mic dejun si biletul la concert, iar in unele cazuri este inclus si transportul cu avionul. In alte cazuri, biletul de avion este disponibil la cerere sau poate fi achizitionat pe cont propriu.

Fanii Coldplay pot sa dea o fuga la Londra in iunie. O vacanta de 2 zile costa 210 euro de persoana. Pretul asigura o noapte de cazare cu mic dejun, bilet de concert, taxe locale si taxa de livrare a biletului. Concertul Coldplay va avea loc in Londra pe 4 iunie 2012, pe Emirates Stadium.

The Cure are concert pe 7 iulie la Milano. O vacanta la acest concert costa 200 euro pentru 3 zile. Oferta asigura 2 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele cu mic dejun, bilet de acces la concert si asigurarea medicala. Concertul se desfasoara pe Arena Fiera Milano Rho cu incepere de la ora 15:00.

Andre Rieu sustine un concert pe Wiener Stadthalle din Viena, la data de 8 mai 2012.

O oferta de vacanta la acest concert costa 220 euro de persoana. In pachet sunt incluse 2 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 4 stele, bilet la concert si taxa de livrarea a biletului. Cei care doresc sa-l vada pe Andre Rieu pot merge si in alte orase unde acesta are spectacole: Salzburg, Budapesta si Graz. Concertele lui Andre Rieu sunt programate pentru luna mai 2012.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co