Imobiliare Valea Prahovei
Articole

România, în cataloagele touroperatorilor din Orientul Mijlociu

Touroperatorii din Orientul Mijlociu vor să introducă România în cataloagele proprii de prezentare a destinațiilor turistice, după discuțiile purtate la târgul internațional de profil World Travel Market (WTM), desfășurat la Londra, a declarat vicepreședintele Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Mirela Matichescu, informează Agerpres.

harta

„Anul acesta a fost o ediție record a târgului de la Londra, din punct de vedere al participării României. Reprezentanții industriei noastre de turism au stabilit multe parteneriate și au reușit să convingă touroperatorii să ia în calcul România ca destinație turistică. Am remarcat și o diversificare a ofertelor cu care au participat firmele românești la acest târg. Pe lângă promovarea tradițiilor, anul acesta touroperatorii privați au organizat și spectacole în standul României. Mă refer la carnavalul Fashion Luxury Events pentru promovarea litoralului și a stațiunii Mamaia”, a precizat Mirela Matichescu, șeful delegației României la Londra.

Peste 60 de companii românești au participat, în perioada 3-6 noiembrie, la cea de a XXXV-a ediție a Târgului Internațional de Turism „World Travel Market” (WTM) de la Londra. 80% dintre companii au fost agenții de turism, 5% hoteluri și 15% asociații de promovare turistică.

Sursa: Agerpres

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co