Interne

Romanii au cumparat vacante de 10 mil. euro

Romanii au cumparat vacante de 10 mil. euro

25.000 de persoane au vizitat Targul de Turism al Romaniei editia de primavara. Romanii au venit, au vazut, au analizat ofertele celor 200 de expozanti si in cele din urma au cumparat pachete turistice in valoare de 10 mil. de euro. Spre deosebire de alte editii, toti participantii s-au declarat multumiti de rezultate si au declarat ca vor participa si la urmatoarea editie.

Romanii care au vizitat Targul de Turism al Romaniei, organizat in perioada 15 – 18 martie la Romexpo, au cumparat sau rezervat pachete turistice in valoare de circa zece milioane de euro, a anuntat Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, potrivit Mediafax.

La eveniment au participat peste 200 de expozanti. Potrivit FPTR, targul a fost vizitat de peste 25.000 de vizitatori, nivel similar cu cel inregistrat la targurile din anul 2008, inainte de inceperea crizei economice.

„Masura succesului este data de vanzarile si rezervarile directe, companiile participante bucurandu-se de incasari de aproximativ zece de milioane de euro, facute in perioada targului. Numarul mare de rezervari si vanzarile mari se datoreaza si datei de desfasurare a targului, la mijlocul perioadei de reduceri prin programe de tip early booking pentru toate destinatiile, care au adus reduceri cumulate de pana la 40% pe perioada targului”, se arata in comunicat.

Mohammad Murad, presedintele FPTR, spune ca succesul evenimentului s-a datorat promovarii foarte bune a targului, facute atat de Romexpo, cat si de expozanti si a timpului frumos care in ultimele doua zile a adus un numar mare de vizitatori in targ.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co