Interne

Romtelecom, partener pentru TRAVEL MIX

Romtelecom, partener pentru TRAVEL MIX

Romtelecom extinde conținutul TV pentru clienții săi și susține, în același timp, turismul românesc, oferind pe canalul propriu, Dolce Info, emisiuni turistice marca TRAVELMIX.

Televiziunea națională de turism TRAVEL MIX si operatorul Romtelecom și-au unit forțele pentru un obiectiv comun: acela de a promova turismul românesc , în toate formele sale: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. și de a oferi posibilitatea tuturor telespectatorilor Dolce Info să descopere noi destinații turistice. Canalul Travel Mix este disponibil, de asemenea, și pentru clienții NextGen Digital Național.

Dolce Info difuzează emisiuni turistice marca TRAVEL MIX, astfel că, din această lună, un număr mult mai mare de telespectatori au la dispoziţie o noua sursă de inspiraţie pentru călătoriile lor și modalități diverse de petrecere a timpului liber în spaţii destinate exclusiv relaxării.

Dolce Info este un canal propriu Romtelecom care se adresează utilizatorilor platformei de televiziune digitală prin satelit și difuzează informații despre produsele şi serviciile companiei

Televiziunea Națională de Turism Travel Mix s-a lansat în 2011, în luna martie, în cadrul Târgului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului și poate fi recepționată pe platforma mai multor  operatori. Canalul Travel Mix este disponibil și pe Internet, la adresa www.travelmix.ro.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicații, Romtelecom este unul dintre cei mai reprezentativi operatori la acest moment. La finalul lui 2011, Romtelecom avea aproximativ 4,7 milioane de clienți în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co