Articole

Şapte sfaturi pentru o călătorie fără griji cu avionul

Dacă vă pregătiţi să plecaţi în vacanţă cu avionul, veţi suporta mai uşor drumul şi veţi evita unele momente neplăcute dacă urmaţi câteva sfaturi care vin din partea echipajului de cabină al companiei British Airways.

„Un membru al echipajului poate ajunge la un număr de până la 450 de zboruri pe an, prin urmare suntem întotdeauna în căutare de sfaturi pentru o călătorie cât mai uşoară. Majoritatea sfaturilor sunt foarte simple, dar vă pot îmbunătăţi cu adevărat vacanţa”, a declarat Becky Wadsworth, membru al echipajului de cabină al British Airways.

1. În timpul călătoriei cu avionul, luaţi cu dumneavoastră un şal de lână. Este foarte potrivit atunci când schimbati clima şi vă poate fi util în avion. De asemenea, este bine ca doamnele şi domnişoarele să aibă o pereche de balerini flexibili în bagajul de mână dacă doresc să înlocuiască tocurile cu o pereche de pantofi comozi care să ocupe puţin spaţiu.
2. Luaţi întotdeauna un pix în bagajul de mână pentru formularele care trebuie completate înainte de sosire.

3. Nu umpleţi complet recipientele cu produse de toaletă. În acest fel, evitaţi astfel scurgerile din cauza presurizării aeronavei la altitudine mare. De asemenea, asiguraţi-vă că în bagajul de mână recipientele ce conţin lichide nu depăşesc 100 mililitri şi că acestea încap într-o pungă de plastic de maximum 20cm x 20cm. Sunt recomandate pungile de sandwich.

4. Dacă sunteţi pretenţios în privinţa ceaiului de dimineaţă, luaţi cu dumneavoastră pliculeţele de ceai preferate.

5. Luaţi şerveţele umede pentru copii. Acestea sunt foarte bune pentru împrospătare atât pentru micuţi, cât şi pentru adulţii în toată regula.

6. Dacă porniţi într-o vacanţă pe litoral, puneţi-vă costumul de baie în bagajul de mână pentru a-l putea îmbrăca şi a merge direct la mare sau la piscină de îndată ce ajungeţi. Puneţi şi un pareo dacă prosopul de plajă este prea voluminos.

7. Pentru a evita acel moment îngrozitor în care vă daţi seama abia la aeroport că v-aţi uitat paşaportul în seif, puneţi un papuc de casă lângă paşaport. Poate părea caraghios, dar metoda dă rezultate!

sursa: evz.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co