Imobiliare Valea Prahovei
Interne

SINAIA, AGLOMERATA DE 1 MAI

SINAIA, AGLOMERATA DE 1 MAI

Temperaturile demne de luna lui Cuptor i-a determinat pe turiști să caute răcoarea muntelui. Acestia fie au urcat cu telecabina sau telegondola pe crestele munților, fie au ales răcoarea teraselor.

Terasele din stațiuni au fost arhipline și cu greu mai puteai găsi o masă liberă. Turiștii  spun că doar așa pot savura mâncarea preferată în aer liber sub umbrelă, mai ales că este foarte cald.

Bucătarii din unitățile de alimentație publică au trudit din greu și au preparat numeroase feluri de mâncare, de le cele tradiționale până la cele mai sofisticate, însă vedetele au fost micii, fripturile și berea.

Cei care au vrut să simtă răcoarea crestelor montane au urcat în  număr mare cu telegondola la Cota 1400 din Sinaia. Administratorii mijloacelor de transport pe cablu spun că s-a înregistrat un număr mare de turiști.

Si pentru ca minivacanta de 1 mai sa fie una si mai reusita, turistii care au urcat cu telegondola la Cota 1400 au platit pretul numai pe jumatate iar pentru localnici a fost gratis.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co