Interne

Târgul de carte Kilipirim, între 19 şi 23 octombrie în capitală

Târgul de carte Kilipirim, între 19 şi 23 octombrie în capitală

Târgul de carte Kilipirim, cunoscut pentru reducerile substanţiale practicate, va avea loc de miercuri până duminică, la Galeria Dalles din Bucureşti, informează site-ul oficial al gazdelor evenimentului.

Ediţia de toamnă a Kilipirim se desfăşoară în spaţiul Galeriei Dalles, spaţiu central, cunoscut şi vizitat de cititori, unde, în cele cinci zile de târg de carte, mai bine de 40 de edituri vor aduce peste 10.000 de titluri. Kilipirim este locul ideal şi pentru cei care vor să-şi exerseze cunoştinţele de engleză sau franceză citind. Asta pentru că la Kilipirim vor fi prezente, pe lângă editurile reprezentative româneşti, şi importante edituri străine.

Potrivit organizatorilor, la târg se practică cele mai mari reduceri din Bucureşti. Titluri ale editurilor româneşti şi străine, din 2011 sau din anii trecuţi, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau bestselleruri în Europa vor fi prezentate într-o paletă care acoperă toate domeniile de interes: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură, design.

Kilipirim-ul din această toamnă a ajuns deja la ediţia a XIII-a şi „este un eveniment cu mare trecere în rândul consumatorilor de carte. Am constatat că ediţiile Kilipirim-ului din Bucureşti, de toamnă sau de primăvară, dar şi cele de la Marea Neagră, din perioada estivală, sunt mult aşteptate de cititori. Există clienţi fideli ai Kilipirim-ului care aşteaptă ediţiile târgului pentru a-şi face shopping-ul de carte la un preţ cât mai bun”, declară Louisa Bangale, managerul evenimentului.

În cadrul evenimentului de la Galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorţi, celor interesaţi, trei burse care acoperă integral costul cursurilor teoretice marca Fundaţia Calea Victoriei. Câştigătorii vor putea frecventa, în funcţie de pasiunea pentru diverse discipline, următoarele cursuri: „Arhitectură”, „Istorie”, „Astronomie”, „Costum şi Modă”, „Dezvoltare personală”.

Etajul Galeriei Dalles, în timpul Kilipirim-ului, este dedicat unei expoziţii de ceasuri cu vânzare, unde pot fi găsite aproximativ 100 de ceasuri de perete din mărcile Vaerst (Germania) şi Lowell (Italia).

Kilipirim, cel mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, va fi deschis în perioada 19 – 23 octombrie, cu un program zilnic de vizitare între orele 10.00 şi 20.00.

sursa: mediafax.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co