Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Travel News, primul buletin de ştiri TV cu informații turistice din România, acum la televiziunea naţională Travel MIX!

Ești un împătimit al turismului? Nu ești încă, dar ți-ai propus să pleci într-o călătorie sau pur și simplu îți dorești să fii la curent cu noutățile din țară urmărind altfel de știri decât cele despre criză, infracțiuni, politică și administrație? Travel News este singurul buletin pozitiv de stiri care te ține conectat la o realitate cotidiană zugrăvită în culorile vii ale știrilor montane, noutăților de pe litoral,  informațiilor despre târguri, expoziții și alte evenimente cu potențial turistic, ce pot face din fiecare din noi nu doar un om mai informat, ci și unul mult mai relaxat.

Buletinul de ştiri “Travel News”  este prezentat de Roxana Cristea, are o durată de 20 de minute, a debutat la Travel Mix din 18 iulie 2011 şi poate fi urmărit de luni până sâmbătă, începând cu ora 20:00. Dacă aţi pierdut cele mai importante ştiri din turism, le puteţi urmări şi în reluare, în aceeaşi zi de la ora 22:30, a doua zi de la ora 06:00 şi 08:00
sau puteti urmari o retrospectiva a stirilor din turism, în fiecare duminica, începând cu ora 18:00.

Travel News este un jurnal estival de vacanţă şi rolul acestuia pe canalul de călătorii Travel Mix este acela de a oferi un flux de informaţii de actualitate din turism.

Există numeroase evenimente care se petrec în fiecare zi în turism şi care trec de multe ori neobservate sau nepromovate corespunzător,  iar rolul buletinului “Travel News”  este acela de a le face cunoscute şi de a oferi telespectatorilor, pe langa diferite documentare şi reportaje despre călătorii, gastronomie, istorie etc şi acest flux de informaţii.

Ştirile “Travel News”  sunt postate în format video şi pe internet la adresa www.travelmix.ro.

Canalul de turism Travel Mix, este prezent pe piaţa din România din 17 martie 2011, dată la care a avut loc lansarea oficială a postului, în cadrul Târgului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului şi poate fi recepţionat şi de abonaţii UPC Digital Naţional, canalul 309, abonaţii NextGen Digital Naţional, canalul 50 şi abonaţii Next Gen Analogic din Bucureşti şi Câmpina.

Obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. și de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice.

Telespectatorii au la dispoziţie o noua sursă de inspiraţie pentru călătoriile lor și modalități diverse de petrecere a timpului liber în spaţii destinate exclusiv relaxării, iar operatorii din turism işi pot prezenta serviciile turistice unui numar mult mai mare de potenţiali clienţi.

În plus, Travel Mix, oferă telespectatorilor posibilitatea de a câştiga săptămânal o excursie pentru 2 persoane, în ţară sau în străinatăte. Telespectatorii trebuie să descopere indiciul săptămȃnii difuzat zilnic la televiziunea naţională Travel Mix, să completeze formularul disponibil la adresa https://www.travelmix.ro/concursuri/ pȃnă în ziua de duminică a fiecarei săptămâni, și se înscriu automat în Tombola Săptămȃnii. Tragerea la sorţi are loc în fiecare zi de luni, la ora 12.00, iar rezultatele se afișează pe internet, la adresa: https://www.travelmix.ro/concursuri/.

 

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co