Imobiliare Valea Prahovei
Interne

TUI Travel Center intră în România cu investiţii de sute de mii de euro

Compania Eurolines, care a preluat în acest an operaţiunile din România ale grupului german Tui, a lansat pe piaţa locală Tui Travel Center, investind 100.000 euro în prima agenţie cu acest nume, a anunţat compania. În următoarele luni, alte 25 de unităţi vor purta brandul Tui.

Prima agenţie din reţeaua Eurolines care a fost rebranduită în Tui Travel Center, este amplasată pe bulevardul Magheru din capitală, însă în următoarele luni vor fi rebranduite alte 25 de unităţi.

Oficialii companiei spun că investiţia per agenţie în cazul următoarelor deschideri se va situa între 10.000 şi 15.000 euro. În total, Eurolines are o reţea de 52 de agenţii.  

Pentru acest an, compania se aşteaptă la afaceri de 28 milioane euro.

Eurolines a încheiat în iunie un parteneriat cu TUI Travel PLC, companie înregistrată în Marea Britanie şi controlată de grupul german TUI, liderul mondial în domeniul turismului. Astfel, o cotă importantă din ofertele turistice din agenţiile turoperatorului român va fi reprezentată de produsele TUI.

Prin tranzacţia încheiată, Eurolines va integra şi societatea deţinută de TUI în România, Danubius Travel, operaţiune care nu presupune un transfer de acţiuni.

sursa: dailybusiness.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co