Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Turismul de lux, discutat la Cannes

Turismul de lux, discutat la Cannes

Jucatorii din industria turismului de lux s-au intalnit la Cannes. International Luxury Travel Market  a reunit la Cannes saptamana trecuta specialisti de elita in calatorii de lux si furnizorii de astfel de servicii pentru a discuta idei in privinta dezvoltarii acestor afaceri si pentru a analiza tendintele de consum ale publicurilor tinta.

In prezent industria calatoriilor de lux beneficiaza de noi oportunitati, in ceea ce priveste hoteluri nou construite si noi concepte de lux, pe pietele emergente, scrie Elitechoice.com.

Tinand cont de extinderea gusturilor clientilor pentru calatorii luxoase si goana acestora dupa experiente noi si autentice, este nevoie ca furnizorii de astfel de servicii sa creeze si sa mentina relatii bune intre ei, agentiiile de calatorie si alti parteneri, a adaugat acesta.

La eveniment au fost invitate branduri de lux faimoase, din peste 70 de tari, printre care Relais & Chateaux, The Dorechester Collection, Amanresorts, Orient Express Trains & Cruises sau Four Seasons.

In ceea ce priveste companiile care ofera cazare de lux, calatorilor, la eveniment au fost prezente Cicada Lodge din Australia, Minaret Station din Noua Zeelanda si Pikaia Lodge, o resedinta ecologica de 5 stele situata in craterul vulcanului stins din Insulele Galapagos.

Printre cele mai scumpe destinatii turistice se numara Bora Bora, din Polinezia Franceza cu o medie de 800 de dolari pe noapte, Moorea tot din Polinezia Franceza cu 509 de dolari media, urmata de diverse alte destinatii din Bahamas, unde o noapte la un hotel de lux costa peste 400 de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co