Interne

Un nou complex de agrement

Un nou complex de agrement

Municipiul Motru va avea un nou complex de agrement de 6,7 milioane lei. Răzvan Murgeanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a semnat, recent, contractul de finanţare pentru amenajarea unei zone de agrement în Municipiul Motru (judeţul Gorj), în cadrul Programului Operaţional Regional – Regio.

Municipiul Motru din judetul Gorj va beneficia de amenajarea unui nou complex de agrement, proiect cofinantat prin cadrul Programului Operational Regional – Regio.

Valoarea totala a proiectului, care se va derula pe durata a 18 luni, este de 6,7 milioane lei din care valoarea finantarii nerambursabile se ridica la aproximativ 2,3 milioane lei.

Prin proiectul „Amenajarea unei zone de agrement «Strand» in Municipiul Motru”, se va construi un complex de terenuri de sport, un bazin de inot pentru adulti si unul pentru copii, o zona de joaca pentru copii, plaja, spatii verzi, chioscuri, o cladire administrativa si parcare.

Astfel, vor fi create 12 noi locuri de munca, iar numarul de turisti din zona se estimeaza ca va creste de la 840 la 1.800 pe an, in timp ce numarul de innoptari va creste de la 240 la 500 pe an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co