Interne

Vacanţă la schi

Vacanţă la schi

Mii de kilometri de zăpadă artificială, acces nelimitat la pârtii, dar şi centrele spa din hoteluri îi atrag în fiecare iarnă pe români în străinătate, iar bugetul mediu este de 130 de euro pe zi în staţiunile de schi din Austria.

Vacanta de schi in cele mai frumoase zone aflate peste hotare. Oferta este generoasă pentru iubitorii de spor­turi de iarnă, care vor să alunece de pe cele mai înalte pârtii. Operatorii din turism pro­mo­vează staţiunile de schi din Austria, Fran­ţa, Italia şi Elveţia

În Austria sunt în jur 22.000 de ki­lo­metri de pârtie şi aproape 800 de staţiuni mon­tane, iar investiţiile austriece în infrastructura de schi se ridică la sute de milioane de euro. Austriecii au pariat pe nocturne, instalaţii prin cablu, zăpadă artificială, pârtii commune cu Elveţia, şcoli atestate de schi, dar şi pentru unităţi moderne de cazare, dotate cu centre spa. În plus, austriecii şi-au făcut un obicei din a veni la Bucureşti pentru a-şi promova staţiunile turistice. Mai mult în Austria se organizează zilele de schi pentru români, la care sunt invitaţi cântăreţi şi trupe din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co