Articole

Vacanţă pentru shopping – VIDEO

Vacanţă pentru shopping – VIDEO

Sunteţi împătimiţi ai cumpărăturilor? Vă spunem când şi unde să plecati în vacanţă, pentru cele mai mari reduceri la haine. Perioada în care magazinele pot aplica reduceri diferă, în funcţie de ţară. Mai sunt destule destinaţii de unde vă puteţi cumpăra haine de firmă la cele mai bune preţuri.

Italia este un rai al cumpărăturilor la preţuri mici, dacă ajungeţi în perioada în care magazinele pot aplica reduceri, pentru a scăpa de marfa în exces. Dacă vedeţi cuvântul „Saldi!” în vitrine este cazul să intraţi, pentru că veţi putea cumpăra cu cel puţin 30% mai ieftin decât în mod normal. Perioada legală de soldare începe în Italia din a doua săptâmâna a luni iulie şi durează până când marfa se termină.

ÎnAustria, perioada de soldare nu este una fixă. De obicei, retailerii îşi reduc din preţuri pentru a-şi minimaliza stocurile în perioada iulie-august. Cea mai cunoscută arteră pentru shopping din Viena este Mariahilfer Strasse, unde amatorii de shopping găsesc sute de magazine de modă, de bijuterii şi accesorii alături de centre comerciale, cinematografe sau săli de jocuri.

Nici Germania nu are foarte bine reglementată perioada de soldare. Dacă aveţi în plan o vizită înţaralui Hitler, pentru a vă bucura de cumpărături la preţuri minime, cel mai bine este să ajungeţi acolo la finele lui august-început de septembrie.

O călătorie pentru cumpărături în Spania şi Portugalia poate fi planificată mult mai uşor, pentru că acolo, perioadele de soldare sunt foarte clar stabilite. Este vorba de 1 iulie-31 august, în funţie de regiune, în cazul Spaniei, şi de 7 august-30 septembrie în cazul Portugaliei.

De asemenea, în Grecia, reducerile încep în prima luni după 15 iulie şi durează 6 săptămâni. În schimb, magazinele din Marea Britanie au reduceri în aproape toată perioada anului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co