Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Vacanţe în Israel

Vacanţe în Israel

Românii cheltuiesc anual peste 25 de milioane de euro pentru pelerinaje. Numărul turiştilor români care au vizitat anul trecut Israelul a depăşit 44.000 şi fiecare dintre ei a cheltuit cel puţin 600 de euro în Ţara Sfântă, potrivit ANAT. Numărul românilor care pleacă în vacanţă în Israel creşte de la an la an, mai ales în apropierea marilor sărbători creştine.

O parte din turişti pleacă în Israel pentru a îşi vizita rudele, dar majoritatea aleg pelerinaje la obiective importante pentru creştini precum Zidul Plângerii, Muntele Măslinilor, Grădina Ghetsimani, Muntele Sinai sau Mânăstirea Sfânta Ecaterina. Majoritatea agenţiilor de la noi personalizează pachetele, astfel încât turiştii să poată opta fie pentru o vacanţă pur spirituală, fie pentru a îmbina pelerinajul cu câteva zile de plajă, de pildă.

Pelerinajul cuprinde vizitarea Muntelui Sion şi a Sfântului Mormânt, dar trece şi prin Grădina Ghetsimani şi Zidul Plângerii. Sunt curpinse, practic, toate obiectivele demne de bifat de către credincioşi şi nu numai. Pelerinajul de 6 zile costă doar 395 de euro, pe când celălalt circuit, care combină pelerinajul cu un sejur de 3 zile în Eilat îi duce pe turişti ceva mai mult: 489 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co