Interne

Vacante la tara in mai si iunie

Vacante la tara in mai si iunie

Cei care vor sa-si petreaca cateva zile in Romania pot alege destinatii rustice la preturi mici. O minivacanta de 5 zile costa de la 150 lei de persoana, prin programul „Vacante la tara”, lansat de ANTREC.

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural a lansat programul turistic „Vacante la tara” cu preturi speciale pentru sejururile din Romania in destinatii rurale. Programul se afla la cea de-a XIX-a editie si se desfasoara in perioada 6 mai – 15 iunie 2012. Turistii au posibilitatea sa petreaca o scurta vacanta de 5 nopti cu mai putin de 200 lei de persoana. Astfel, un sejur de 5 nopti (6 zile) intr-o pensiune de 2 margarete costa 150 lei de persoana. Acelasi sejur, la categoria 3 si 4 margarete, costa 195 lei de persoana.

Pachetele turistice includ cazarea cu mic dejun in pensiuni, de duminica pana vinerea urmatoare. Turistii pot opta pentru una dintre destinatiile de vacanta aferente unei regiuni, in functie de cele existente in programul ANTREC. In program sunt inscrise pensiuni din Arges, Alba, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna. Gorj, Maramures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava si Valcea.

Turistii vor fi cazati in pensiuni de 2, 3 sau 4 margarete din aceste locuri, iar in timpul liber se vor putea relaxa si vor lua contact cu traditiile cu cultura locala. Se pot organiza mese festive, excursii in imprejurimi si se pot folosi facilitatile si serviciile puse la dispozitie de pensiuni, in functie de caz.

Vacante la tara este un proiect ANTREC menit sa incurajeze romanii sa calatoreasca in tara in mai-iunie, cu bani putini si sa promoveze destinatiile din Romania.

Programul este destinat turistilor interesati sa descopere viata satului, traditiile locale, bucataria traditionala si sa se bucure de ospitalitatea zonelor rurale din Romania.

ANTREC se asteapta la un grad de ocupare de peste 50% in acest an. Detalii despre program pot fi gasite pe site-ul oficial ANTREC, precum si pe site-ul oficial al acestui program turistic.

Sursa: turism.acasa.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co