Interne

Vacantele agricole

Vacantele agricole

O vacanta reusita nu presupune neaparat un sejur intr-o statiune de lux, ci poate fi si una care sa imbine utilul cu placutul. Destinatia, in acest caz, poate sa fie o ferma, unde celor care se cazeaza acolo li se ofera tot confortul.

Vacantele agricole pot fi un prilej de a invata cum se face agricultura, in cazul celor care nu au avut contact cu domeniul ori de a vedea cum procedeaza altii prin diverse colturi ale lumii, scrie The Wall Street Journal.

In SUA, o ferma interesanta pentru turismul agricol este J Bar L Ranch din Montana, care ii apartine unei nepoate a lui John. D. Rockefeller Jr. Oaspetii de la J Bar L Ranch pot insoti personalul la adunatul vitelor, invata cum sa repare gardurile ca acestea sa nu iasa din tarcurile destinate lor si pot merge la pescuit in raul din apropiere.

Pe continentul african, turistii amatori de viata la tara pot vizita ferma Gibbs din Tanzania, care are o plantatie de cafea. Cei care-si petrec vacanta in acest loc au de ales intre a ajuta la mulsul vacilor fermei, participarea la partide de vanatoare nocturne, un rasfat la spa ori o cautare de plante de leac alaturi de un vraci masai, iar de odihnit se pot odihni intr-una din cele optsprezece casute ale complexului.

La randul sau, Wharekauhau Lodge and Country Estate din Noua Zeelanda, un complex infiintat in 1840, unde se cresc vite si oi, include in programul pentru cei care ii calca pragul un spectacol de caini ciobanesti care aduna vitele sau oile si ofera posibilitatea relaxarii la un meci de tenis, in spa ori in piscina proprie pentru cei ce cauta confortul modern.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co