Externe

Vezi aici ce oferte last-minute ţi-au pregătit agenţiile de turism, pentru Paşte

Dacă încă nu ai apucat să-ţi planifici nimic pentru sărbătorile pascale, mai ai o şansă: ofertele last-minute. Cu ce propuneri vin agenţiile de turism? Cele mai multe dintre ofertele operatorilor sunt pentru litoralul bulgăresc, însă nu lipsesc nici staţiunile din Turcia, Egipt sau Italia.
Dacă iubeşti marea şi te gândeşti să te relaxezi pentru câteva zile, ai o mulţime de variante în staţiunile din Bulgaria. Spre exemplu, pentru patru zile cu mic-dejun, la un hotel de trei stele din Nisipurile de Aur, plăteşti 28 de euro de persoană. Însă trebuie să te grăbeşti, pentru că oferta este valabilă de pe 22 aprilie.
În aceeaşi staţiune, o ofertă de trei zile la un hotel de patru stele te costă 44 de euro de persoană. Pachetul este de tip demipensiune şi include şi masa festivă din seara de Paşte.

În Balcic, plătesti 68 de euro de persoană pentru patru zile la un hotel de trei stele. Oferta este de tip all-inclusive şi devine valabilă din 22 aprilie.

Dacă însă te interesează un tur de cinci zile prin Istanbul, singurul oraş din lume construit pe două continente, află că, în perioada 20 aprilie – 9 noiembrie, plăteşti doar 130 de euro de persoană. Oferta include transport cu autocarul, cazare la un hotel de trei stele şi mic dejun.

Sau poate eşti adeptul croazierelor? Cu doar 300 de euro călătoreşti din Genova (Italia), prin Marsilia (Franţa), Menorca (Spania) şi Malta, la bordul unei nave dotate cu numeroase facilităţi de petrecere într-un mod plăcut a timpului: baruri şi saloane unde poti vizona show-uri sau asculta muzică live, cazino, salon de înfrumuseţare, masaj, centru de fitness, piscină, miniteren de golf, discotecă, Internet, bibliotecă şi loc de joacă pentru copii.

Vaporul ajunge înapoi în Sicilia, Napoli şi Genova, după şapte zile. Această ofertă are trei date de îmbarcare: 16 aprilie, 7 mai şi 28 mai. Grăbeşte-te, dacă vrei să te afli pe Orient Queen luna viitoare.

O ofertă care porneşte de la 145 de euro de persoană pe noapte găseşti şi în Antalya. Plecările către Turcia se fac din 25 şi 29 aprilie.

Dar ce zici de nişte locuri exotice, ca de exemplu… piramide, faraoni, comorile lui Tutankhamon şi imaginea unei civilizaţii misterioase, de mult disparută? Vorbim, bineînţeles, despre Egipt şi o civilizaţie de 5.000 de ani. Aici ai ocazia de a vizita vestitele piramide de la Gizeh, Sfinxul, renumitul bazar din Cairo – Khan el Khalili, comorile lui Tutankhamon din Muzeul de Egiptologie, templele din Luxor şi Karnak, mormintele regale din Theba şi vestigiile romane din Alexandria. De asemenea, te vor impresiona forfota metropolitană, bazarele şi viaţa de noapte din Cairo. Ai grijă, însă! Egiptul este scena unor mişcări populare violente, după căderea regimului lui Hosni Mubarak, şi este una dintre ţările în care Ministerul de Externe român nu te sfătuieşte să te duci în vacanţă.


Iar dacă eşti unul dintre pasionaţii de sporturi nautice, trebuie să ştii că oportunităţile pentru scufundări şi astfel de sporturi de la Marea Roşie sunt numeroase. Poţi opta pentru o călătorie de şapte sau de 14 nopţi, al cărei preţ începe de la 509 euro de persoană. Oferta este valabilă, însă, până pe 27 mai, iar rezervările se fac din timp.


sursa: incont.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co