Interne

Vezi aici cum vor fi tarifele pe litoral în 2012

Preşedintele ANAT şi al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, susţine că tarifele de cazare pentru sezonul estival 2012 nu vor creşte, iar la începutul şi finalul sezonului vor scădea, pentru a atrage cât mai mulţi turişti în acea perioadă.

„Pot să vă spun că tarifele vor rămâne neschimbate, la valoarea acestui an şi chiar în unele perioade, mai mici. Deci, există perioade în care vom coborî tarifele, tocmai pentru a reuşi să atragem şi mai mulţi turişti pe litoral. Cea mai aglomerată perioadă este întodeauna cea între 20 iulie – 15 august, nu ne aşteptăm la scăderi de tarife în acea perioadă, ne propunem să reducem tarifele în capetele de sezon”, a declarat Corina Martin, după deschiderea Târgului de Turism „Bursa Litoral-Delta Dunării 2012”.

De asemenea, preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, a explicat, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că este posibil chiar ca tarifele pentru 2012 să înregistreze o scădere, în condiţiile în care statul va oferi diverse facilităţi investitorilor în turism prin Legea Turismului.


„Trebuie să apară neapărat legea, să vedem şi noi, ca investitori în turism, ce facilităţi ne acordă Guvernul, să vedem şi noi modificările de cod fiscal, şi după aceea vorbim de tarife. Noi am început să facem contracte şi suntem cu tarifele la nivelul anului 2011, nu se mişcă nici un tarif pentru 2012. Din contra, dacă guvernul, aşa cum a promis doamna ministru, va veni cu ceva facilităţi şi modificări în Codul Fiscal, este posibil ca aceste tarife să fie mai scăzute. Deci, este posibil ca în 2012 să găsim tarife mai mici decât în 2011”, a mai spus Bucovală.

sursa: 9am.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co